Welcome to Bossgoo.com, Join percuma | daftar masuk | Bossgoo saya
Pelbagai produk baru yang gabions, memberikan imej produk dan parameter asas setiap gabion Wall dan gabion Mesh; Kami adalah pengilang profesional Cina gabions, dan mengalu-alukan kerjasama anda!

gabions

(Jumlah 1 produk)
Pandangan:   Papar:
  • penjualan pa...

    penjualan panas tergalvani Wire Mesh Gabion

    Wire Gabion Box hexagon dawai mata punai juga dipanggil mesh ayam. hexagon punai dihasilkan dalam besi andgalvanized besi disediakan dawai tergalvani. Weicai Hexagon Wire Mesh yang kukuh dalam struktur dan rata di permukaan untuk menggunakan berkualiti tinggi dawai besi rendah karbon dan pekerja berkemahiran tinggi dan peralatan yang canggih. STEEL GABION INFORMATI...
    Pesanan minimum:200

gabions

A gabion (dari gabbione Itali yang bermaksud "sangkar besar"; dari Gabbia Itali dan Latin cavea bermaksud "sangkar") adalah sebuah sangkar, silinder, atau kotak yang penuh dengan batu-batu, konkrit, atau kadang-kadang pasir dan tanah untuk digunakan dalam kejuruteraan awam, pembinaan jalan raya dan aplikasi ketenteraan. Untuk kawalan hakisan, riprap sangkar digunakan. Untuk empangan atau dalam pembinaan asas, struktur logam silinder digunakan. Dalam konteks ketenteraan, gabions earth- atau pasir yang penuh digunakan untuk melindungi krew meriam dari api musuh.
Gabions wire mesh dikimpal atau ditenun ke dalam bentuk kotak atau sangkar, lubang persegi atau struktur lubang heksagon, Galfan, salutan zink, electro Tergalvani dan plastik hijau bersalut.
gabion mattress
Lapisan pelindung biasanya sama ada:

dawai Tergalvani banyak zink
seperti di atas PLUS salutan PVC tugas berat
galmac (galfan) disalut dengan 95% Zinc + 5% Aluminium aloi mischmetal
seperti di atas PLUS salutan PVC tugas berat

Ujian dan penerimaan:
Bahan yang digunakan untuk pengeluaran dawai keluli lembut seperti BS-1052/80 atau ASTM-241-92 Kelas 3 yang mempunyai kekuatan tegangan 350Mpa 500 Mpa. pemanjangan sekurang-kurangnya 10% pada beban pemecah dilakukan pada panjang tolok 250mm
Salutan: semua wayar yang banyak zink disalut dengan proses galvanization dicelup panas mengikut ASTM / A-641-82 BS 443-82 dengan min. salutan zink 240gms per meter persegi untuk wayar dia 2mm) lapisan tambahan PVC hendaklah disediakan.
Gabion saiz wayar contoh: wayar Gabion dengan kekuatan tegangan 38 - 55kg / mm² mengikut BS1052 & zink lapisan lapisan 260 - 300grm / m² menurut BS443, mesh wire 2.7mm, tepi sutera yg dianyam wayar 3.4mm, dan hentaman (tali leher) dawai 2.4mm. dengan sel-sel gabion 60 × 60 × 30 cm, pembukaan 30 mm.

Gabion BasketKami salah satu pengeluar terkemuka dan pembekal Gabion bakul dengan menggunakan alat dan teknologi moden. Kami juga pengeluar PVC Mesh, Mesh dikimpal, hexagon Mesh (Ayam Mesh), Ayam Mesh, plastik Mesh, Corner Roti Mosquito Mesh, PVC bersalut Wire, Poultry Cage Mesh, Bangunan Perlindungan Mesh, Nylon Mesh. staples Sod, wayar Florist, wayar Tie, kawat berduri Razor agak dawai, Mossing pasak, Golf Practice Netting, jaring Baseball, knotless netting, netting Anti burung, Pembinaan jaring safty, Sun jaring naungan, netting diikat, mesh tali pinggang logam, dawai keluli tahan karat mesh, tembaga mesh, mestal berlubang, logam berkembang, penapis meshWire mesh demister, keluli tahan mesh kabel keluli.

Kami menggunakan bahan mentah yang terbaik kualiti, ini ditawarkan pada harga yang kompetitif, aliran udara besar & suhu rintangan yang rendah & rintangan kelembapan asid tinggi & rintangan alkali Boleh dibasuh Filtration Capacity berulang kali Tinggi.

Perlu bantuan dengan pengeluar dan pembekal Gabions anda, tugas berat Galvanized Gabions, projek Gabions Hex? Wei Cai merancang jabatan dengan butiran projek anda dan biarlah kami membantu anda meletakkan Gabions anda, tugas berat Galvanized Gabions, Hex Gabions pelan. Kami akan membantu anda mengira netting dan perkakasan kuantiti dan menawarkan nasihat untuk pemasangan yang betul.

gabion mesh rolls
Hubungi sekarang
Klik di sini untuk hantar siasatan
Permintaan membeli Post >>